Formular Inregistrare

*Declaratie de consimtamant (accord DGPR)

Sunt de accord ca societatea HEXA HOSPITALITY SRL sa proceseze datele mele personale introduse in formularul de inregistrare in scopuri comerciale si pentru furnizarea de informatii sau mesaje publicitate prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, teleefonului sau platformelor de socializare pentru transmiterea de oferte speciale, campanii de marketing etc.

Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment printr-o notificare gratuita catre HEXA HOSPITALITY SRL,  notificare care poate fi trimisa pe adresa de mail : office@klankids.ro.

Am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus în scopurile descrise în această declarație de consimțământ. Acest formular este valid numai în cazul în care această casuță este bifată cu X.

REGULAMENT KLANkids

Va rugam cititi cu atentie prezentul regulament !!!

Accesul in locul de joaca se face numai dupa luarea la cunostinta si acceptarea  regulamentului KLANkids si furnizarea datelor solicitate de personal!

Reguli generale:

Parintele accepta intreaga responsabilitate cu privire la siguranta copilului si accepta ca nici operatorul KLANkids si nici angajatii sai nu poarta nici o raspundere pentru orice accidente sau prejudicii ori boli suportate in timpul petrecut in locul de joaca sau ulterior;

Locul de joaca este conceput pentru copii cu varsta mai mare de 7 ani. Copiii cu varsta mai mica de 7 ani pot intra in locul de joaca in cadrul unor evenimente special organizate (petrecerii aniversare, diverse activitatii etc.) numai sub stricta si permanenta supravegherea din partea unui adult apartinator. Parintii iau la cunostiinta faptul ca personalul KLANkids nu poarta respunderea pentru supravegherea fiecarui copil.

Parintele este obligat sa completeze datele solicitate la inregistrare. Iesirea/Intrarea copilului din si in locul de joaca in perioada intervalului orar achitat se va face conform instructiuniilor date de parinte/adult insotitor (este necesar acordul pentru iesirea din locul de joaca a copilului neinsotit).

Accesul copiilor cu nevoi speciale este permis doar insotit de un adul responsabil.

 Accesul la activitati este permis  numai cu sosete speciale (antiderapante) ce se pot achizitiona de la receptie sau au fost achizitionate anterior.  Nu se permite accesul cu incaltaminte de exterior, adultii fiind obligati sa poarte protectie pentru incaltaminte, pusa la dispozitie la intrarea in locul de joaca. Incaltarile vor fi puse in spatiile special amenajate. KLANkids nu isi asuma raspunderea pentru furtul/inlocuirea incaltarilor.

Pentru siguranta tuturor copiilor din locul de joaca, nu este permis accesul copiilor care prezinta simtome de boala (temperatura, raceala, alte boli ale copilariei) in incinta locului de joaca. Personalul are dreptul de a refuza intrarea copiilor in astfel de cazuri.

Este strict interzisa intrarea in zona activitatilor cu mancare, bautura, guma de mestecat, etc. Este permisa achizitionarea de bauturi de la receptia KLANkids si/sau comandarea preparatelor din meniul restaurantului KLANdestin, care vor fi consumate doar in zona special amenajata (zona meselor). Cosumarea de bauturi si/sau mancare aduse in exterior este interzisa.

Nu este permis accesul cu obiecte contondente, dure, ascutite sau inflamabile.

Nu  este permis accesul cu bijuterii ce se pot agata (ex: bratari lungi, lantisoare, cercei lungi etc.), cu obiecte in buzunare (cum ar fi telefoane mobile etc.) sau obiecte vestimantare neadecvate (haine cu gluga, rochii etc.) existand risc de accidentare.

 Fumatul/Vapatul tigarilor electronice in cadrul locului de joaca este strict interzis.

Nu este permis accesul cu animale de companie;

KLANkids isi rezerva dreptul de a efectua fotografii sau filmari in locul de joaca in scopul promovarii locatiei. Acceptarea prezentului regulament presupune acceptul parintilor in acest sens.

Eventualele daune produse din neglijenta sau utilizarea necorespunzatoare a spatiului de joaca, si/sau a achipamentelor, inclusiv murdarire, rupere etc. pot fi imputate parintilor sau adultilor insotitori la valoarea lor de inventar;

 In zona dedicata activitatii de Nina Course copii vor utiliza doar zona dedicata activitatiilor (este interzisa escaladarea stalpilor de sustinere si/sau depasirea spatiului de jaoca dedicat). Fiecarea activitate a traseului va fi parcursa de o singura persoana, pentru a fi evitat riscul de accidentare. Circuitul Ninja Course se foloseste pe proprie raspundere cu respectarea regulilor de utilizare.

Zona de escalada a circuitului va fi accesta numai daca nu sunt alti participanti angajati in efectuarea traseului. Datorita inaltimii peretelui de escalada, producatorul nu recomanda purtarea unui ham sau a unei casti de protectie, totusi, este strict interzisa aruncarea si/sau saritul de pe peretele de escalada. Zona de protectie este destinata protejarii in cazul unor caderi accidentale. Atractia se foloseste pe proprie raspundere.

In zona de Gammes Area/Realitate virtuala, accesul la activitati se va face dupa regula: primul venit/primul servit. In timpul perioadelor aglomerate accesul la consolele PlayStation poate fi limitat de catre personalul KLANkids astfel incat sa fie permis accesul cat mai multor copii. Durata accesului nu poate fi mai mica de 30 de minute.

In cazul in care anumite jocuri si/sau accesorii permit accesarea realitatii virtuale, este recomandata evitarea acestora de catre persoanele cu antecedente medicale precum: claustrofobie, anxietate, artmii cardiace, fobii, vertijuri etc.

Copiii precum si parintii sau adultii insotitori trebuie sa aiba un comportament si un limbaj decent. Comportamentul violent, limbajul vulgar, loviturile aplicate altor copii de catre alti copii sau de catre parinti nu sunt permise si conduc la excluderea din locul de joaca.

In cazul in care limita maxima de 70 persoane a fost atinsa accesul in locul de joaca nu va mai fi permis.